Tri prometne nesreče in požar

Gornjeradgonski, murskosoboški in poklicni lendavski gasilci so včeraj in danes imeli pester delovnik. Posredovali so pri treh prometnih nesrečah ter enem požaru. Poglejmo podrobneje …

– Včeraj ob 9.11 uri je pri naselju Veščica, občina Murska Sobota, osebno vozilo zapeljalo s cestišča, trčilo v obcestni prepust ter se prevrnilo na streho. Pri tem sta se poškodovali dve osebi. Gasilci PGD Murska Sobota so nudili pomoč reševalcem, vlečni službi ter sanirali mesto nesreče.

– Včeraj, ob 13.36 uri sta se v naselju Grabe, občina Apače, kombinirano in tovorno vozilo pri trku oplazili ter med seboj zagozdili. Gasilci PGD Gornja Radgona so posredovali pri odpravljanju posledic prometne nesreče. Poškodovanih oseb ni bilo.

– Včeraj, b 21.16 uri je v Panonski ulici v Gornji Radgoni v stanovanju večstanovanjske stavbe na štedilniku gorela pozabljena hrana. Gasilci PGD Gornja Radgona so gorečo posodo odstranili in prezračili zadimljeno stanovanje. Lastnik stanovanja se je zatekel na balkon, vendar ni bil poškodovan.

– Danes, ob 6.15 je na avtocesti Pince v smeri Lendave, občina Lendava, kombinirano vozilo zapeljalo v obcestni jarek. Posredovala sta gasilca PiGD Lendava, ki sta odklopila akumulator na vozilu. Dve poškodovani osebi so oskrbeli reševalci NMP ZD Lendava.