Tri kroge pred koncem Nafta 1903 proti Rakičanu

Tri kroge pred koncem vzhodnega tretjeligaškega prvenstva, se bo lendavska Nafta 1903 danes, na domačem terenu, pomerila proti ekipi iz Rakičana. Spomnimo: Na minulem srečanju proti Gradu v gosteh, je Nafta 1903 srečanje dobila s kar šestimi zadetki.

Danes se bo na zelenici lendavskega športnega parka odvilo srečanje proti prvo in devetouvrščenemu. Nafta 1903 se bo tako danes ob 17.00 uri pomerila proti ekipi iz Rakičana. Nafta 1903 ima trenutno 56 točk, med tem, ko jih imajo gosti 27. Nafti 1903 danes v poštev pride le zmaga, saj je na drugem mestu z zgolj dvema točkama manj murskosoboška NŠ Mura, ki se bo danes doma pomerila proti ekipi iz Bogojine.

Nafta 1903 in Rakičan bosta nastopila v popolnih postavah, saj kaznovanih ni. Spomnimo: Nafta 1903 je v Rakičanu v jesenskem delu prvenstva zmagala z dvema zadetkoma, srečanje pa za Lendavčane takrat ni bilo ravno najbolj enostavno. Vloga favoritov, pričakovano, tudi danes pripada četi Fridla, Rakičan pa bo, tudi v primeru poraza, v ligi vsekakor obstal. To sicer ne bi bil najboljši izid za Lendavčane, a lendavski navijači vsekakor upajo le na najboljše.

V lendavskem Športnem parku bo današnje srečanje kot glavni sodnik sodil Bojan Tkalčič, prvi pomočnik bo Urban Cotič, drugi pomočnik bo Gregor Fluher, delegat na srečanju pa bo Drago Habot. Tako igralci kakor tudi vodstvo nogometnega kluba navijače in simpatizerje ob 17.00 uri pričakujejo v velikem številu.