Tragično: Padel skozi okno Doma starejših in podlegel poškodbam

Iz Policijske uprave (PU) Murska Sobota so danes dopoldan za naš spletni portal potrdili neuradne informacije, da je skozi eno izmed oken Doma starejših Lendava padel varovanec in pri tem zadobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju poškodbam podlegel.
Tragični dogodek se je minuli vikend, natančneje v soboto zvečer, pripetil v Domu starejših Lendava. Starejši moški je padel skozi eno izmed oken Doma starejših Lendava, neuradno v prvem nadstropju, ter zadobil tako hude telesne poškodbe, da je poškodbam podlegel. Moškega so sicer najprej iskali nekaj časa, saj ga v sobi ni bilo, na kar je ena izmed zaposlenih moškega med iskanjem našla na tleh negibnega.

“Dne 21.08.2021 ob 22.30 uri smo bili policisti obveščeni, da bi naj varovanec Doma starejših Lendava padel skozi okno prvega nadstropja. Policisti smo z opravljenim ogledom kraja dogodka in z zbranimi obvestili ugotovili, da je dejansko varovanec doma skozi odprto okno v prvem nadstropju padel na travnata tla. Zaradi zadobljenih poškodb pri padcu je moški na kraju dogodka poškodbam podlegel. Policisti so na kraju ugotovili, da je tuja krivda izključena in bodo v tej zvezi podali poročilo o dogodku na Okrožno tožilstvo v Murski Soboti,” je sporočila Suzana Rauš iz PU Murska Sobota.

Ali je moški čez okno padel po nesrečnem spletu okoliščin ali pa se je sam tako odločil, ni znano.