Tokrat tri ponudbe za Aha Muro

Stevo Radovanović, stečajni upravitelj Aha Mure, ki je zrasla na pogorišču nekdaj velike Mure, je uspel dobiti tri ponudbe oziroma plačane varščine za nakup Aha Mure kot celote z izhodiščno ceno 1,6 milijona evrov.
Kot je povedal Radovanović je zadovoljen in kot je povedal še, se je vse izteklo dobro. Kot pravi, bo na odpiranje ponudb nekaj dni še počakal, v kolikor bi morda priromala tudi kakšna ponudba iz tujine. Kot je dodal je slutil, da bosta kupca vsaj dva, v kar so ga prepričale, po njegovem mnenju “spremenjene gospodarske razmere.”

“Za nakup se jih je sicer zanimalo več, domačih in tujih, a so si očitno nekateri premislili,” pravi Radovanović. Tudi o tem, ali nameravajo kupci obdržati delujoča podjetja v kompleksu, med njimi seveda predvsem Arum, Dušana Gomboca, ki je nastal na pogorišču Aha Mure in ki še šiva oblačila, ali pripeljati nove programe, prav tako ne želi govoriti.

Na prodaj so objekti moških oblačil, ženskih plaščev in ženskih oblačil z opremo in zemljišči, zavarovana in nezavarovana blagovna znamka Mura ter vratarnica, ki jih je poskusil že večkrat prodati v celoti in ločeno, vendar neuspešno.