To smo za vas pripravili v letu 2016

Vsaka spletna stran zadnje dneve v iztekajočem se letu ali prve dneve v novem letu “potegne črto” pod svojim delom, se spomni minulih dogodkov, naredi analizo in oceni, ali je bilo leto uspešno. Poglejmo, kaj smo vam v letu 2016 pripravili in kaj ste najbolj brali.

Tako kot vsak prvi dan v letu do sedaj, smo tudi leto 2016 začeli s foto utrinki minulega dneva, ali drugače rečeno, minule najdaljše noči v letu 2015. Ker smo našo novo spletno stran “splavili” v začetku februarja, bomo pogledali torej 11-mesečno statistiko. V letu 2016 smo za vas, od februarja do 31.12.2016 pripravili skupno 1.579 člankov (kar je 183 člankov več kot v letu 2015), uporabniki pa ste na njih kliknili natanko 2.014.809 krat.

5 najbolj branih

Največji odmev je doživel članek, star le nekaj dni, v katerem smo poročali o izživljanju nad živalmi s pirotehničnimi sredstvi. Takoj za njim je članek, v katerem smo pisali da se migranti prosto gibljejo po mestu Lendava, kot tretji najbolj brani pa je bil članek kot spomin o prometni nesreči v Dolgi vasi izpred devetih let. Na četrtem mestu je članek, v katerem smo pisali o materi in hčeri, ki nimata ne tekoče vode in ne WC-ja. Na petem mestu pa je članek, v katerem smo pisali o novem vodstvu razglednega stolpa Vinarium.

Največ jih je iz Slovenije, za tem iz Hrvaške in Madžarske

Največ obiskov iz naše spletne strani prihaja iz priljubljenega družbenega socialnega omrežja Facebook, takoj za njim pa so obiski neposredno preko naslova Lendavainfo.com, po tem pa sledita oba spletna iskalnika, tako Google.si kakor tudi Najdi.si. Največ obiskovalcev pričakovano, prihaja iz Slovenije, na drugem mestu iz Hrvaške in na tretjem iz Madžarske. Preostalih nekaj odstotkov obiskov prihaja iz ostalih evropskih držav.

Vemo, da nismo najboljši, a se trudimo

Spletni portal Lendavainfo.com je v letu ki se je izteklo, obdržal primat najbolj obiskane spletne strani v lendavski občini. Marsikaj smo za vas raziskali, razkrili in poročali, o čemer drugi niso. V letu 2016 smo med drugim v oglaševanju pričeli sodelovati z Googlom, a se zavedamo, da je pred nami mnogo stvari ki se jih še moramo naučiti, izboljšati, ali morda kako drugače izpeljati. Tudi v pravopisu ne blestimo, a kdor dela, greši. Če smo vas v letu 2016 kdaj razočarali, se opravičujemo in vsekakor se bomo potrudili, da bo v letu 2017, kot radi pravimo, bolje. A nekaj velikega še prihaja. Spletni portal, takrat seveda z drugačnim imenom, je s svojim delovanjem pričel leta 2007.

Bralci ste vedno in boste dobrodošli. Srečno v letu 2017!