Številka 5: Darko Horvat, kandidat za poslanca!

V majhnih krajih z ljudmi velikih src se moramo še toliko bolj boriti, da smo opaženi. Če nam je všeč ali ne, nam politika odreja na kak način in kako bomo v naših krajih živeli.
“Žal so politiki vse prevečkrat iz večjih mest, predvsem pa jih večinoma prihaja iz našega glavnega mesta. Če nisi nikoli živel v majhni občini ali na vasi ne moreš razumeti naših potreb. Žalostno je, da so leta neenakomernega razvoja Slovenije puščala periferijo daleč za seboj. Tako so marsikje šele sedaj dobili ali dobivajo osnovno infrastrukturo kot so vodovod, kanalizacijo, zmogljivo internetno povezavo, dostojne osnovne šole, vrtce …

Ko sem nastopil mesto župana Kobilja, sem se odločil, da bom pri svojem županovanju aktiven, da bom iskal priložnosti kjer koli bo to možno, predvsem pa, da se bom povezoval z dobro mislečimi ljudmi, ki so usmerjeni naprej in nikakor ne v preteklost.

Začne se z povezovanjem ljudi v občini, nato med občinami, v regiji in na nacionalni ravni. Tudi iz tega razloga sem se odločil da kandidiram na listi POVEŽIMO SLOVENIJO. Vse preveč je govorjenja o povezovanju, premalo pa dejanskega povezovanja. V povežimo Slovenijo so se združili številni župani, podjetniki in gospodarstveniki, športniki, kmetje in tisti, ki jim je mar za zelen in trajnostni razvoj naše države. Počaščen sem, da sem lahko v družbi uglednih posameznikov, ki imajo vsak po svoje veliko za pokazati. Če stopimo skupaj in bomo vsak na svojem področju naredili nekaj dobrega za svoj kraj, za skupno dobro, se nam prihodnosti ni treba bati. Naši kraji imajo veliko razvojnega potenciala (kmetijstvo, turizem, raba geotermalne vode). Vendar pa za uresničevanja naših projektov potrebujemo podporo na vseh ravneh, v Državnem zboru, vladi in njenih ministrstvih, interesnih zbornicah in združenjih. Želim biti predstavnik našega lokalnega okolja, ki bo naletel na odprta vrata in posluh kadarkoli bomo to potrebovali,” je zapisal Darko Horvat, kandidat za poslanca.

Naročnik oglasa je Darko Horvat. Spletni medij Lendavainfo.com z vsebino ni povezan.