Srečanje z madžarskim generalnim konzulom in predstavniki madžarskih varnostnih organov

Direktor PU Murska Sobota, Damir Ivančič, je pred dnevi organiziral srečanje z madžarskim generalnim konzulom ter s predstavniki madžarskih varnostnih organov. Srečanje se je odvilo na policijski upravi.
Na pobudo direktorja PU Murska Sobota Damirja Ivančića sta se vabilu na srečanje 13. junija 2018 odzvala dr. Sipos Gyula, direktor glavne policijske kapitanije županije Zala, in dr. Tiborcz János, direktor glavne policijske kapitanije županije Vas. Srečanje je s svojim obiskom počastil tudi dr. Földes Gyula, generalni konzul Generalnega konzulata Madžarske v Lendavi.

Na srečanju so se direktorji dotaknili različnih tem s področja sodelovanja med upravami, pa tudi ilegalnih migracij. Dogovorili so se tudi za nadaljnje sodelovanje. Generalni konzul je pri tem predstavil svoja videnja in pohvalil uspešno sodelovanje med PU Murska Sobota in Generalnim konzulatom Madžarske. Sestanek je potekal v sproščenem vzdušju in vsi udeleženci so se strinjali, da bodo s podobnimi srečanji nadaljevali tudi v prihodnje.

Vir: PU Murska Sobota