SPINS: Med najboljšo enajsterico tudi trije igralci Nafte 1903 in NŠ Mure

Nogometna zveza Slovenije je tokrat prvič objavila najboljšo enajsterico druge slovenske nogometne lige, ki jo je izbral sindikat nogometnih igralcev. V ekipi sezone 2017/18 so po trije nogometaši Drave, Mure in Nafte ter po eden iz Brava in Radomelj.
Nagrada za najboljšega nogometaša sezone je v svetu že dolgo ena od najbolj cenjenih lovorik, saj gre za priznanje, ki ga podeljujejo soigralci in nasprotniki svojim stanovskim kolegom, ki so vse veščine nogometne igre spoznali med dvoboji na travnati površini. Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je prvič v zgodovini izbral najboljšo enajsterico druge slovenske nogometne lige in igralcem podelil priznanja.

Pri glasovanju je sodelovalo 246 nogometašev iz druge lige. Najboljšo enajsterico minule sezone sestavljajo vratar Aleksander Šeliga (Drava), obrambni igralci Klemen PuckoŽiga Kous (oba Mura), Marko Klemenčič (Bravo) in Žiga Živko(Nafta), zvezni igralci Dejan ŠkolnikNastja Čeh (oba Drava) inVedran Vinko (Nafta) ter napadalci Marko Roginič (Nafta), Luka Bobičanec (Mura) in Anel Hajrić (Radomlje).

V klubskih prostorih Nogometnega kluba Nafta 1903 je tako strokovni dvojec SPINS Marko Levovnik in Ermin Rakovič segel v roko najboljšim nogometašem najstarejšega nogometnega kluba, nogometaši NŠ Mure pa so čestitke in priznanja prejeli v prostorih nogometnega kluba Rakičan.