Soočenje županskih kandidatov: Postavite vprašanje kandidatu/kandidatom!

Ker želimo, da na prihajajočem nedeljskem osrednjem soočenju sodeluje tudi javnost, vas vabimo, da na za to posebej določen elektronski poštni naslov pošljete svoja vprašanja posameznemu kandidatu ali kandidatom!
Prihajajočo nedeljo ob 18.00 uri se bo v Gledališki in koncertni dvorani odvilo soočenje kandidatov za župana občine Lendava. Tudi vi, naši bralci, pa boste lahko sodelovali na način, da boste posameznemu županskemu kandidatu ali kandidatom postavili vprašanje. Ker tega zaradi časovne omejenosti ne bo mogoče izvesti v dvorani, torej da bi vprašanja postavili tam, smo za potrebe tega vzpostavili elektronski poštni naslov lokalne2018@gmail.com kamor lahko pošljete svoja vprašanja. Ob tem pripišite še, kateremu kandidatu vprašanje namenjate. Vprašanja pošljite najkasneje do sobotnega večera!

Odvisno od prejetih vprašanj bomo le-ta razvrstili, postavili v smiselno zaporedje ter najboljša vprašanja tudi na soočenju vključili v program. Seveda je pri tem potrebno vedeti, da zaradi časovne omejenosti vseh vaših vprašanj enostavno ne bo mogoče vključiti. Vsa vprašanja bodo postavljena tako, da iz njih ne bo moč identificirati pošiljatelja, bodo pa postavljena na način “Marko sprašuje …,” “Andrej sprašuje …” zatorej pripišite vsaj svoje ime ali vaš psevdonim.

Vsi tisti, ki si soočenja ne boste mogli ogledati v dvorani, pa za Vas pripravljamo neposredni prenos preko našega spletnega portala.