Solato iz Ocean Orchids lahko kot prvi in edini v Sloveniji kupite prav v Lendavi! Preverite, kje!

Slovenija kljub pandemiji koronavirusa nima oz. ni imela večjih težav z uvozom hrane, je pa jasno, da pri pridelavi zelenjave nismo samozadostni. V podjetju Ocean Orchids so se zato konec marca odločili, da čez noč preusmerijo svojo dejavnost. Namesto orhidej, ki jih niso mogli izvažati, so pričeli z vzgajanjem solate, ki jo Slovenija potrebuje. Tako so ohranili proizvodnjo in delovna mesta. Solato lahko kot prvi v državi kupimo prav v Lendavi! Cena: 0,75 eur/kom.
“Po večletnem uspešnem sodelovanju s podjetjem Ocean Orchids Flowers smo kot prvi v Sloveniji začeli prodajati njihov nov izdelek: Solato v Lončku,” so danes dopoldan sporočili iz lendavskega podjetja Prekmurec d.o.o., pod okriljem katerega delujejo vsem dobro poznane trgovine Hungarikum. Kot je za naš spletni portal povedal direktor podjetja Alen Magyar, je dogovor bil sklenjen že pred dnevi, poudaril pa je, da je odločitev padal hitro, saj se kot trgovsko podjetje zavedajo, kako pomembno je na takšnem konkurenčnem trgu biti inovativen.

Roman Ferenčak, direktor Ocean Orchids, pojasnjuje: “Z isto tehnologijo, na isti način, v istih lončkih pravzaprav, s podobnim substratom smo se odločili, da najhitreje lahko proizvedemo solato.”

Oglasno sporočilo