Slavko Režonja, nov predsednik MNZ Lendava

Minuli ponedeljek se je v medetaži hotela Lipa v Lendavi odvila izredna volilna skupščina Medobčinske nogometne zveze Lendava. Dozdajšnji predsednik Branko Gros je namreč že 27. septembra podal odstopno izjavo. Nasledil ga je Slavko Režonja.
Sedaj že nekdanji predsednik Medobčinske nogometne zveze (MNZ) Lendava, Branko Gros, je 27. septembra podal nepreklicno odstopno izjavo z mesta predsednika MNZ Lendava. Kot razlog za odstop je Gros navedel osebne razloge, funkcijo predsednika pa je ta opravljal do izvolitve novega, torej do minulega ponedeljka, ko se je v medetaži hotela Lipa odvila izredna volilna skupščina.

Vsa opravila za izvedbo izrednih volitev so pričela teči 29. septembra, rok za vložitev kandidatur pa je pričel teči 20. oktobra. Sedem dni kasneje je volilna komisija preizkusila in razglasila kandidatno listo. Slavko Režonja bo na položaju predsednika MNZ Lendava do leta 2020, saj je njegov predhodnik funkcijo eno leto že opravljal so pred njim še tri leta (mandat 2016-20120). Režonja je sicer do sedaj opravljal funkcijo podpredsednika in je bil edini kandidat za predsednika.

Foto: Pomurski madžarski radio