Še vedno šteješ GigaBajte? Pri Telemachu ne več!

Mobilna paketa ŠE VEČ in NAJVEČ prinašata resnično neomejen prenos podatkov, brez zmanjševanja hitrosti. Naj gre za delo, igro ali poslušanje glasbe, odkrijte Telemach omrežje, brez omejitev.
Mobilno omrežje, ki vas povezuje z vsem, kar vam je pomembno

Občutite zmogljivost omrežja, ki ponuja več. Telemach vas poveže z vsem, kar vam je pomembno: družino, prijatelji, službo ali čisto zabavo. Možnosti so neskončne.

V Telemach pripelji družino za nižjo naročnino

Prihranite pri mobilni naročnini in za pakete VEČ plačujte manj – že od 9,9 EUR/mesec. Povežite do 4 družinske člane v Telemachov družinski paket, v katerem lahko združite pakete VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ. Prav tako lahko izberete katerikoli telefon iz aktualne akcijske ali redne ponudbe, ki vam je v sklopu Telemachove družinske ponudbe na voljo po enako ugodnih cenah kot v redni ponudbi mobilnih paketov VEČ. Z nižjimi cenami paketov VEČ prihranite več kot 190 € na leto. Več članov prinaša večji popust.

V samo treh korakih do družinske komunikacije

Sklenite enega od paketov VEČ. Pridobljeno kodo za družinski popust delite s svojimi družinskimi Člani. Obiščite Telemach Lendava, Glavna ulica 23, 9220 Lendava ter aktivirajte družinski popust.

Oglasno sporočilo