SD: V volilnem okraju Lendava kandidira Vlasta Veren

“Sem Vlasta Veren in v volilnem okraju Lendava kandidiram  za poslanko na državnozborskih volitvah na listi Socialnih demokratov.”
“Želim varno in zanesljivo pot v spremembe. Verjamem v Slovenijo kot odprto, svobodomiselno, solidarno in inovativno državo. Zadnji dve leti sta nam jasno pokazali, kakšne Slovenije si ne želimo. Čas pa je, da stopimo skupaj z vizijo Slovenije, kakršno hočemo.

Živeti želim v Sloveniji, v kateri se nihče ne bo bal prihodnosti. V Sloveniji, ki bo varna, ugledna in prodorna država z uspešnim gospodarstvom in dobro delujočimi javnimi storitvami. Od zdravstva do pokojnin, od šolstva do inovacij. To je mogoče doseči. Moramo pa začeti delati drugače.

Večino svoje delovne dobe sem bila zaposlena v bančništvu. Delo sem opravljala z velikim veseljem, saj je bančništvo predvsem delo z ljudmi in za ljudi.

Sem upokojena, a z veliko energije in znanja. V času, ko je Slovenija na veliki prelomnici, želim pomagati, da bomo s pametnimi odločitvami spremenili Slovenijo. V državo, na katero bomo spet ponosni.

Moje prioritete so: stanovanja za mlade, podjetniški inkubator, zelena delovna mesta, razvoj turizma, višješolski program za turizem, gostinstvo, strojništvo in mehatroniko, prilagojeni program s slovenskim učnim jezikom za Dvojezično osnovno šolo II, nikoli fracking, dosledna uporaba slovenske zakonodaje na narodnostno mešanem področju.

Vabim vas na pogovor o naši bodočnosti,

v soboto, 9. aprila 2022 ob 17. uri, v Hotelu Cubis v Lendavi

V veselje mi bo pogovor z vami.”

Oglasno sporočilo
Naročnik oglasa je stranka SD. Spletni portal Lendavainfo.com z vsebino ni povezan.