Rop v Beznovcih: Ženska naj bi zaradi posledic umrla v bolnišnici, storilec neuradno iz Dolge vasi

Pred dnevi smo poročali, da se je 13. januarja zgodil rop v naselju Beznovci. Neznani storilec je prišel v hišo, zvezal starejšo žensko in ji ukradel denar, nato pa s prizorišča neznano kam pobegnil s temnejšim vozilom. Policisti še vedno zbirajo obvestila in ga iščejo, a bi mu naj že bili za petami.
Policisti so bili minuli torek malo pred 10. uro obveščeni o ropu stanovanjske hiše v naselju Beznovci. “Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec prišel v stanovanjsko hišo in starejšo žensko zvezal, ter si protipravno prilastil denar. S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom. Ženska je bila pri dejanju poškodovana. Policisti so izvajali aktivnosti za prijete storilca, vključno s cestnimi blokadami.” Policisti osumljenja sicer kljub temu niso prejeli, a so mu menda že tesno za petami.

Po naših neuradnih a zanesljivih informacijah bi naj osumljenec bil mlajši moški iz Dolge vasi, ženska pa naj bi med tem v bolnišnici zaradi posledic preminila. Na PU Murska Sobota sicer tega podatka niso mogli potrditi, bi pa naj storilcu bili tesno za petami, pravijo naši viri.

Fotorobot