Rogašovci: Med vožnjo naj bi ga izdalo srce, za tem zapeljal iz cestišča

Pomurske ceste so znova terjale življenje. Neuradno, tokrat ne neposredno. Policisti so namreč včeraj, nekaj minut pred pol osmo uro zvečer pri bencinskem servisu Petrol v naselju Sveti Jurij, v občini Rogašovci na Goričkem obravnavali prometno nesrečo s smrtnim izidom.
Včeraj ob 19.21 uri se je pri bencinskem servisu Petrol v naselju Sveti Jurij, v občini Rogašovci na Goričkem, zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča. Pri tem je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl.

Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 77-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal desno izven vozišča, trčil v kovinsko reklamno tablo in zapeljal v potok, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik osebnega avtomobila je ostal ukleščen v vozilu in so ga iz vozila rešili gasilci.

Po prvih neuradnih podatkih je v nesreči umrl 77-letni A. B. iz Cankove, vzrok za nesrečo in smrt pa naj bi bila slabost oziroma nenadna odpoved srca, tako da je takojšnje oživljanje že na kraju dogodka bilo neuspešno. Kljub temu bo uradni vzrok za dogodek v Svetem Jurij na Goričkem znan po opravljeni obdukciji nesrečnega voznika.

Sopotnica v osebnem avtomobilu je utrpela lahko telesno poškodbo in bila odpeljana v bolnišnico M. Sobota. Nastalo je za 6.500 EVR materialne škode. Pokojni udeleženec prometne nesreče je letošnja  druga smrtna žrtev na pomurskih cestah.