Restart tour: Luka Basi in Gibonni!

Največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji se bo odvilo tudi v Lendavi. Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za druženje na glasbenih dogodkih v živo.
Restart Tour bo na svoj oder v Lendavi povabil dvakrat: 27. avgusta z koncertom Luke Basija in čez teden dni, 3. septembra, ko mu sledi veliki koncert Gibonnija.

Koncept varnega druženja

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.

“Letošnje poletje bo v znamenju nepozabne zgodbe Restart Tour, ki bo prvič v Sloveniji z glasbo povezala več slovenskih mest, z organizacijo preko 50 koncertov, in tako dala nov veter v jadra kulture, glasbe, druženja in življenja po epidemiji,” so sporočili. Vstopnice so v omejenem številu v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrola in na www.eventim.si, v predprodaji pa so na voljo cenejše vstopnice. Število vstopnic je omejeno!

Luka Basi 27. avgust od 20.00 ure dalje

Luka Basi je trenutno eden najbolj vročih slovenskih glasbenih izvajalcev, ki polni plesišča in ogreva srca oboževalk po celotni Sloveniji. Na veliki Restart turneji se bo ustavil tudi v Lendavi, kjer bo nastopil s spremljevalnim bendom in ogrel publiko s koncertom in svojimi najlepšimi glasbenimi hiti. Poletna noč in romantični Lukovi ritmi so več kot odlična kombinacija za nepozabno zabavo.

Hiti:

Prokleto zlato: https://www.youtube.com/watch?v=FaH5kzBGBGM

Kad postaneš drugome žena: https://www.youtube.com/watch?v=D-w-agwj2Eo&

Kad vidim boga uživo: https://www.youtube.com/watch?v=xkOOv35Kc-8&

Gibonni 3. September, od 20. ure dalje

Gibonni je ime, ki je v svetu glasbe sinonim za dovršeno kvaliteto in vrhunske glasbene dosežke. Njegovi spektakularni koncerti ne pustijo ravnodušnega prav nikogar. Vedno znova navduši tako mlade kot starejše, saj prepriča s svojo preprostostjo in ljudskim načinom izvajanja pesmi. Pevec se ponaša z mnogimi uspešnicami skozi glasbeno kariero, med katere spadajo tudi pesmi Mirakul, Libar, Tempera, Dvije duše, Žedam. Prepustite se glasbi in koncertnemu spektaklu ob zaključku poletja v Lendavi.