Rebrnik nov član Nafte 1903, današnji dopoldan proti Zalaegerszegu

Nafta 1903 se je okrepila z enim novim igralcem. To je postal krilni napadalec Mihael Rebrnik, še dva igralca pa sta na preizkušnji. Že sicer pa bo članska ekipa današnji dopoldan igrala prijateljsko pripravljalno srečanje proti ekipi iz Zalaegerszega.
Lendavska Nafta 1903 pred pričetkom tekmovanja v drugi državni ligi še kar krepi svoj igralski kader. Tokrat so iz nogometnega kluba modro-belih sporočili, da so se vnovič okrepili. Za modro-bele je včeraj podpisal nov igralec, krilni napadalec Mihael Rebrnik, ki je okroglo usnje že preigraval za Rijeko, Slaven Belupo, Aluminij, Međimurje, Varaždin ter na zadnje za murskosoboško NŠ Muro.

22-letnik je Lendavčanom obljubil zvestobo za dve leti, do sedaj pa je bil na preizkušnji. Mladi Hrvat iz Dekanovca je svoj prvi zadetek v dresu Nafte 1903 dosegel na sobotni preizkušnji proti Nagykanizsi. Omenjeni sicer nogomet preigrava že od svojega osmega leta starosti, ko je zaigral čakovski HNK Medžimurje. Že sicer pa je večino svoje kariere igral v Sloveniji in doma, v prvi državni ligi pa je zaigral na 22 srečanjih in dosegel 2 zadetka.

Med drugim pa velja omeniti še, da sta na preizkušnji pri modro-belih dva igralca. Gre za Dominika Ivkića in Mateja Bubnjića. Branilec Ivkić je v minuli sezoni branil barve Fužinarja, vezist Bubnjić pa je igral v dresu zagrebškega Trnja. Članska ekipa bo danes ob 11.00 uri dopoldan odigrala pripravljalno prijateljsko srečanje proti madžarskemu Zalaegerszegu, za tem pa prihajajočo soboto sledi še peta pripravljalna tekma proti ekipi Duna aszfalt tiszakécskei LC.

Foto: Nafta 1903