Prvo v nizu treh predavanj “Jej, migaj, spi”

V torek je v Hotelu Elizabeta v Lendavi potekalo prvo iz niza treh predavanj “Jej, migaj, spi”. Predavatelj mag. Zmago Godina je spregovoril o učinkovitih načinih za uspešno izboljšanje kvalitete življenja.
V svojem predavanju “ Trije elementi dobrega zdravja in počutja” je poudaril, da moramo življenski slog spremeniti oziroma vanj vnesti preverjene pristope in narediti manjše korake za zmanjševanje dejavnikov tveganja za nastanek kroničnih obolenj ter s tem dodati letom življenje.

Pred predavanjem smo imeli prednost prisluhniti zgodbam o starostnih izzivih, ki so prišle izpod peresa pesnice in pisateljice Olge Paušič.

Poslušalci so lahko skozi izčrpno in zanimivo predavanje prišli do spoznanja, da se zdravje ne zgodi temveč, da za izboljšave štejejo le naše odločitve. Preostanek večera je potekal v prijetnem klepetu s predavateljem, ki ga bo možno poslušati na drugem predavanju z naslovom “Male prilagoditve, velike spremembe”, ki bo v torek 3. maja, ob 19. uri v prostorih hotela Elizabeta.

predavanje1