Prometni nesreči, zaseg vozila in smrt v gramoznici

Prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami sta se pripetili v naseljih Beltinci in Kobilje, v Murski Soboti so policisti zasegli vozilo ter včerajšnji popoldan obravnavali smrt domačina v gramoznici.
Prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami

Predvčerajšnjim, malo pred 17. uro je v Beltincih mladoletni voznik kolesa z motorjem zaradi neupoštevanja prednosti v križišču čelno trčil v traktor. Voznik kolesa z motorjem ni posedoval vozniškega dovoljenja in je bil v nesreči hudo telesno poškodovan (zlom noge). Zoper povzročitelja bo podan obdolžilni predlog, o dogodku bo obveščeno tudi ODT in CSD s poročilom. Staršem bo izdan plačilni nalog.

Okrog 18.30 ure istega dne je v Kobilju voznik kolesa z motorjem med vožnjo zapeljal preblizu desnemu robu vozišča, izgubil nadzor nad vozilom in padel po vozišču ter se hudo telesno poškodoval. Voznik je vozil neregistrirano kolo z motorjem, brez veljavnega vozniškega dovoljenja pod vplivom alkohola (1,03 mg/l) in v času vožnje ni uporabljal varnostne čelade. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog, o dogodku pa bo obveščeno tudi ODT s poročilom.

Zaseg vozila

Včeraj, okrog 9.30 ure so policisti v Murski Soboti vozniku zasegli osebni avtomobil. Ugotovili so, da voznik nima vozniškega dovoljenja. Voznik je bil preizkušen tudi z elektronskim alkotestom, ki je pokazal 1,21 mg/l alkohola v organizmu. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog.

Utopitev 48-letnega moškega

Danes okrog 11.30 uri smo bili policisti obveščeni, da se je v “soboškem jezeru” nekdo utapljal, da je bil potegnjen iz vode in da se ga oživlja. Policisti so opravili ogled kraja in zbrali obvestila. Ugotovljeno je bilo, da se je med kopanjem v gramoznici utopil 48-letni moški doma iz Murske Sobote. Zdravnik je na kraju potrdil smrt. Tuja krivda ni bila ugotovljena. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo.