Prometna nesreča, tatvina skuterja in pogrešana oseba

Pomurski policisti gasilci in reševalci so polne roke dela imeli s prometno nesrečo, ki se je predvčerajšnjim zgodila na pomurski avtocesti. Minulo soboto je neznanec iz dvorišča odtujil skuter, policisti pa znova obravnavajo 17-letnika, ki je (spet) prijavljen kot pogrešan.
Prometna nesreča

Včeraj, malo po 9. uri je na pomurski avtocesti, na relaciji Murska Sobota – Lendava, pred izvozom Gančani prišlo do prometne nesreče. Voznik tovornega vozila s priklopnikom, državljan Slovaške, je zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal izven vozišča in se z vozilom prevrnil na bok, pri čemer se je poškodoval rezervoar za gorivo, ki je pričelo iztekati. Voznik je bil lažje telesno poškodovan. Vozniku je bila na kraju izrečena globa. Nastalo je za okrog 15.000 evrov škode. ”

Tatvina skuterja

Policisti so bili včeraj obveščeni, da je neznani storilec v času od 23.11.2019 do včeraj z dvorišča stanovanjske hiše v Beznovcih izvršil tatvino zaklenjenega kolesa z motorjem znamke Gilera Runner, rdeče in srebrne barve. “Policisti pozivamo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o odtujenem vozilu, da nam to sporočite na telefonsko št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200,” so sporočili iz policijske uprave Murska Sobota.

Pogrešan Aleksander Jotić, zaprosilo za objavo

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so bili s strani enote mladinskega doma, kjer je bil začasno nastanjen obveščeni, da pogrešajo 17-letnega Aleksandra Jotića iz Velikega Mlačeva, občina Grosuplje. Starejši mladoletnik je bil že večkrat pogrešan. Naprošamo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o pogrešanem, da podatke sporočijo na interventno številko 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon 080 1200.