Pri Nafti 1903 tudi uradno Roginić, danes prijateljski obračun proti Nedelišću

Nafta 1903 je tudi uradno bogatejša za novega igralca, ki bo skupaj z ekipo krojil nadaljnje uspehe modro-belih v nadaljevanju vzhodnega tretjeligaškega prvenstva. Prestopni rok sicer še traja, a se bliža h koncu.

Na 4. seji Registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije, ki se je odvijala 01.02.2017, je Nafta 1903 tudi uradno postala bogatejša za novo okrepitev. Gre za leta 1995 rojenega Marka Roginića, ki je k modro-belim prestopil iz nogometnega kluba Pušćine, ki se nahaja v Međužupanijski ligi Čakovec-Varaždin. Roginić je do sedaj nastopil 13-krat, 3-krat pa je zatresel mrežo nasprotnika.

Za registracijo novih igralcev ima Nafta 1903 sicer še čas do sredine februarja, na današnjem prijateljskem obračunu pa bo nova okrepitev modro-belih zagotovo zaigrala.

Danes proti Nedelišću

Prijateljski obračuni se nadaljujejo. Kot naslednje srečanje sledi prijateljski obračun Nafte 1903 proti NK Nedelišće, danes ob 14.00 uri na igrišču z umetno travo pri DOŠ I Lendava. Za nogometno srečanje se je nogometni klub Nafta 1903 dogovoril v zadnjem hipu, bo pa vsekakor koristil modro-belim za pripravo na spomladanski del prvenstva.