Preverite: To je bilo v letu 2017 najbolj brano na našem spletnem portalu!

Danes je zadnji dan leta 2017. Do novega leta praktično odštevamo ure, mi pa smo za vas, drage bralce/bralke, ki ste nas tako vestno spremljali v letu 2017, pripravili pregled leta, od januarja do decembra 2017. Od 1. januarja do danes so si vsi obiskovalci naš spletni portal skupno ogledali kar 2.380.899-krat.
V januarju 2017 vas je največ kliknilo na tragični članek, ko je v Gaberju zagorela in tudi zgorela starejša hiša. V njej je življenje izgubila starejša ženska. Druga najbolj brana novica je bila, da je v lendavskem športnem parku zaradi mraza počila vodovodna cev, voda pa je dobesedno zalila igrišče, tretji najbolj gledani članek pa je bilo silvestrovanje na prostem v Lendavi.

V februarju 2017 je najbolj brana novica bila maturantski ples zaključnih letnikov Dvojezične srednje šole v Lendavi. Takoj za njim sledi članek o pustni zabavi v Dolini, na tretjem mestu pa se nahaja članek o nakupu radia Murski val, ki je v pokrajini ob Muri dvignil precej prahu: “Na vprašanje, zakaj podpira nakup radia, nam ni znal odgovoriti”

V marcu 2017 ste največkrat prebirali članek o težavah v prostovoljnem gasilskem društvu v Gaberju. Takoj za njim sledi kot drugi najbolj brani članek v mesecu, članek s fotogalerijo pustne zabave v lendavski Mansardi ter kot tretji najbolj brani, članek o vozniku, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja ter pri tem trčil v vozilo policije.

Aprila 2017 vas je najbolj pritegnila zgodba očeta, ki za ukraden bonsai iz groba hčerke ponuja 1.000 evrov, takoj za tem pa je sledil članek o veselju navijačev Nafte 1903 ob dobljenem obračunu v 3. državni ligi vzhod, proti NŠ Muri. Na tretjem mestu pa se nahaja članek, ko je Nafta 1903 prav tako v 3. državni ligi vzhod, neverjetno ugnala večnega tekmeca NŠ Muro (isto srečanje).

Maja 2017 se vas je najbolj dotaknila zgodba Murskosobočana, sicer nekdanjega policista na PP Lendava, ki je enomesečni dojenčici rešil življenje. Takoj za tem ste z velikim zanimanjem prebirali članek o napetih odnosih med ravnateljico glasbene šole Lendava in županom Balažkom, na tretjem mestu pa se nahaja članek o hišni preiskavi na lendavski Občini.

Junija 2017 je bil najbolj brani članek razmišljanje Olge Paušič, o dveh novih doktorjih znanosti v Lendavi. Na drugem mestu branosti v tem mesecu se nahaja članek o vaških igrah in zabavi v Gaberju, na tretjem mestu pa prelomna skupščina Nafte 1903.

Julija 2017 vas je največ kliknilo na članek o protestu pred sporno lendavsko bioplinarno, takoj na drugem mestu branosti v tem mesecu pa se nahaja prav tako članek o bioplinarni, kjer smo razkrili sprejemanje nezakonitih pošiljk v letu 2016, na tretjem mestu pa o povabljenih novinarjih s strani civilne iniciative pred bioplinarno.

Avgust 2017 je bil en izmed najbolj tragičnih, kar se tiče pomurskih cest. Življenje je v hudi prometni nesreči izgubil mladi motorist iz Gaberja. Takoj na drugem mestu sledi prav tako članek o omenjenem tragično preminulem motoristu, na tretjem mestu pa članek dopoldanskega dogajanja na letošnjem Bogračfestu.

Septembra 2017 vas je najbolj pritegnila nezgoda reševalnega vozila ZD Lendava, ki se je na Kapci prevrnil na streho. Za tem ste si največkrat ogledali fotogalerijo povorke na prireditvi Lendavska Trgatev, za tem pa večerno dogajanje prav tako na prireditvi Lendavska Trgatev.

Oktober 2017 je bil arheološko obarvan. Največkrat ste kliknili na članek o prvi najdbi rova pod mestom Lendava, takoj za tem sledi članek o kazenski ovadbi župana Balažka, za tem pa ste si največkrat ogledali odprtje nove lekarne v Lendavi.

V novembru 2017 ste si največkrat ogledali fotogalerijo martinovanja v Dolgi vasi. Na drugem mestu po ogledih je modna revija trgovine iTrend, na tretjem mestu pa dogodek, ko je po obolelo občanko prihitel helikopter.

Decembra 2017 ste si največkrat ogledali članek o zaprtju Kulinarične ulice. Zaprtje je, spomnimo, izvedla kar policija. Drugi najbolj brani članek je bil članek o domnevni človeški glavi na deponiji odpadkov v Dolgi vasi, na tretjem mestu pa je objava fotografij storilcev ropa menjalnice v Dolgi vasi.