FOTO: Prevažal ilegalne pribežnike in povzročil prometno nesrečo. Voznik pred policisti bežal in skočil v reko

Danes 5.03 uri zjutraj je v Veščici, občina Razkrižje, prišlo do prometne nesreče, kjer je kombinirano vozilo zaneslo s cestišča. V kombiniranem vozilu je bilo 20 tujih državljanov. Za njih so poskrbeli reševalci iz ZD Ljutomer in NMP Murska Sobota in jih osem prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota.
Danes ob 5.03 uri so policisti Policijske postaje Ljutomer na relaciji Razkrižje – Veščica zasledovali kombinirano vozilo znamke Mercedes Vito avstrijskih registrskih številk, katero je ilegalno vstopilo v Republiko Slovenijo. Iz smeri Veščice proti Stročji vasi je vozilo v desnem preglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo levo z vozišča in obstalo na kolesih. Voznik kombiniranega vozila je po povzročeni prometni nesreči zapustil vozilo, se podal v beg in skočil v reko Ščavnico. Po opozorilu policista se je voznik vrnil iz reke.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je bilo v vozilu poleg voznika državljana Ukrajine še dvajset oseb, vsi državljani Pakistana. Zaradi poškodb je bilo v bolnišnico prepeljanih več oseb. Po prvih podatkih naj bi bila ena oseba huje telesno poškodovana.

  • Sašo

    Kaj si ti nor, tisoče se jih dnevno vozi v Evropo, so uvideli da ne bo šlo z masovnimi migracijami pod pretvezo begunstva . Zdaj jih pač naložijo v kombije in se prosto prevažajo z njimi po Evropi , po zahodni Evropi . Sramota, gnusna kapitalistična gamad preoblečena v liberalnega sočutnega človeka . V ozadju pa bogatenje in sprevrženost , ter uničevanje evropskih, recimo svoboščin . Dodana vrednost kaj ? Samo ne za malega človeka Evrope.

  • madžarka

    Tega so ujeli, ker je bil dovolj neroden, da jim je olajšal delo z nesrečo. Kaj pa tisti, ki jih mogoče niti ni doma, ker za zapahi imajo klavisrki koncert, pa posel vseeno cveti, kot še nikoli? Vidiš, da družina nikjer ne dela, pa se člani vseeno vozijo z luksuznimi avtomobili. V Trimlinih je tudi en tak, pa v Petišovcih, pa v Lendavi, Dolga vas…..Pa ti ljudje že drugo-tretje desetletje super živijo, pa se jih roka pravice ne loti. OJOJ!