Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali deset kaznivih dejanj, pet  prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, samomor, pet kršitev javnega reda in miru, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru ter sedem primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo v Genterovcih obravnavali vlom v tovorno vozilo, v Murski Soboti dve tatvini koles in goljufijo, v Gornji Radgoni tatvino denarja in tatvino denarnice, v Ljutomeru tatvino torbice. Lendavski policisti so obravnavali tatvino denarnice in dve goljufiji.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med 08.00 in 14.00 uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje na in v okolici strelišča v tem času nevarno.

Danes bo po vsej Sloveniji potekal maraton nadzora hitrosti. Vozite previdno in prilagodite hitrost vožnje razmeram na cesti. S previdno vožnjo tudi sami prispevate k ohranitvi življenj!