Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, štiri prometne nesreče, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

Na območju Ljutomera je kolesarka, ki je vozila po napačni strani kolesarske steze, trčila v osebni avtomobil in se pri padcu lahko telesno poškodovala. Izven naselja Krog je voznik osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti, trčil v robnik pločnika. Po trčenju je vozilo obstalo na pločniku. Kršitelju, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja, je bilo vozilo zaseženo.

Na področju kriminalitete je bil v Murski Soboti zasežen bankovec za 20 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen. Ljutomerski policisti so obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe in poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bilo odrejeno pridržanje.

Na območju Benedikta je bila najdena pogrešana Frančiška Ranc. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UKC Maribor.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Lendava.