Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, požar, pet povoženj divjadi in zasegli vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana, v ostalih šestih je nastala le materialna škoda. V Čentibi je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v ograjo. Utrpel je lahko telesno poškodbo. Izven naselja Gornja Bistrica pa je padla kolesarka in se prav tako lahko telesno poškodovala.

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila in dve poškodovanji osebnih avtomobilov.Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina denarja, na območju Lendave pa poškodovanje stekla na vratih.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Izven naselja Vanča vas obravnavan požar v naravnem okolju, kjer je zagorela slama na požeti njivi. Požar so pogasili gasilci.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov cestnem prometu zasežen traktor.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota, Gornja Radgona in Gornji Petrovci.