Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je pregledal notranjost hiše vendar ni ničesar odnesel. V Moravskih Toplicah je bilo obravnavano kaznivo dejanje goljufije. V Murski Soboti je neznanec izvršil tatvino ženskega kolesa. Soboški policisti so obravnavali še tatvino mobitela in poškodovanje fasade na stanovanjski hiši.

Ob 09.07 uri so policisti bili obveščeni o požaru na ostrešju stanovanjske hiše v Noričkem vrhu. Po prvih ugotovitvah je do požara prišlo zaradi pregretja v dimniku. Škoda, ki je pri tem nastala bo ugotovljena naknadno.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.