Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, požar, štiri primere povoženj divjadi in poškodovanje vozila na parkirnem prostoru.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V prometni nesreči v Černelavcih je v trčenju osebnih avtomobilov bil en voznik lahko telesno poškodovan. V prometni nesreči pred naseljem Vanča vas pa je bila lahko telesno poškodovana voznica osebnega avtomobila, ki je v izogib trčenju zapeljala z vozišča.

S področja kriminalitete so policisti s PP Gornji Petrovci obravnavali vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo v Martinju in tatvino kovinskega stebrička. Na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina lesa, poškodovanje fontane v parku in tri kazniva dejanaj ponarejanja listin.

V Beltincih obravnavan požar. Okrog 04. ure je zagorela notranjost in ostrešje starejše nenaseljene hiše. Požar so pogasii gasilci. Ugotavljanje vzroka in ostalih okoliščin požara je še v teku.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prosotrih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota, Lendava in Gornja Radgona.