Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Stari novi vasi je voznica osebnega avtomobila, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, trčila v osebni avtomobil pred seboj. V trčenju so se tri osebe lahko telesno poškodovale. V Odrancih je, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, kolesarka s pedalom zadela ob robnik pločnika. Pri padcu je utrpela lahke telesne poškodbe.

Na področju kriminalitete smo v Beltincih obravnavali nasilje v družini. Osumljencu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. V Lendavi je bil obravnavan vlom v prostore Rdečega križa iz katerih je neznani storilec odtujil predmete v vrednosti okrog 800 evrov.

Javni red in mir je bil kršen na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota in na pomurski avtocesti.