Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavan je bil še en primer povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v kletne prostore stanovanjskega bloka, odkoder je neznani storilec odnesel akumulatorski vrtalnik. V Murski Soboti je neznanec izpred stanovanjskega bloka odtujil zaklenjeno moško treking kolo, sive barve, znamke Scott. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil.

Začelo se je novo šolsko leto. Voznike opozarjamo na večjo previdnost predvsem v bližini vrtcev in šol ter krajev, kjer se otroci največ zadržujejo. Otrokom vedno omogočite varno prečkanje ceste ter varen prihod v šolo. Zaradi tega bodo pogostejše meritve hitrosti z radarjem danes čez dan v bližini šol.