Preteklih 24

Pretekli petek so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je ena oseba umrla, dve kaznivi dejanji, šest kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, zasegli dva osebna avtomobila in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V naselju Črenšovci je ob 18.45 prišlo do prometne nesreče med voznico osebnega avtomobila in voznikom motornega kolesa. Voznik motornega kolesa je zaradi poškodb, ki jih je utrpel pri trčenju, umrl na kraju nesreče.

Na področju kriminalitete so v Radencih obravnavali tatvino otroškega treking kolesa znamke X-fact in kaznivo dejanje Zatajitve, ko je neznnec iz reže bankomata vzel pozabljen denar.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V enem izmed podjetij v Gornji Radgoni je prišlo do delovne nesreče, kjer se je delavec hudo telesno poškodoval. Hujše posledice je preprečil sodelavec poškodovanega, ki je stroj pravočasno izklopil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.