Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, katera se je končala z materialno škodo. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila na bencinskem servisu v Grabonošu obravnavana tatvina goriva. Policisti so storilca prijeli in ugotovili, da je tatvino izvršil mladoletni drž. Romunije, kateri je pred tem v Italiji ukradel osebni avtomobil. V Odrancih je neznanec izvršil tatvino moškega kolesa. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu so izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja. Petrovski policisti so obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji ponarejanja denarja.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Soboški policisti so pridržali kršitelja, kateri se ob intervenciji ni hotel pomiriti.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva štirikolesnika in kolo z motorjem.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.