Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. Dve sta se končali z lažjimi poškodbami v eni pa je bila ena oseba huje telesno poškodovana. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in en primer povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in nedovoljen prehod čez državno mejo.

Okrog 14.15 ure je izven naselja Križevci pri Ljutomeru voznik motornega kolesa v levem preglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motornim kolesom in padel ter pri tem drsel čez vozišče v koruzo kjer je obležal. V nesreči se je huje telesno poškodoval in je bil s helikopterjem odpeljan v bolnišnico Maribor.

S področja kriminalitete so Lendavski policisti obravnavali tatvino lesenih tramov. V termah Mala Nedelja je neznanec odtujil moško cestno kolo.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.