Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z gmotno škodo, sedem kršitev javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru ter en primer povoženja divjadi.

Na cesti Velika Polana – Žižki je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti zapeljal z vozišča. Zaradi vožnje vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja mu je bil zasežen osebni avtomobil. Zoper njega bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu.

Včeraj so policisti poročali o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila v naselju Sveti Jurij. Ker je bilo pri obdukciji ugotovljeno, da je vzrok smrti povzročitelja zastoj srca bomo zadevo zaključili kot dogodek s poročilom na ODT M. Sobota.

Na področju kriminalitete so v Beltincih obravnavali vlom v skladišče, v Očeslavcih namerno poškodovanje osebnega avtomobila, v Selu tatvino prometnega znaka, v Murski Soboti tatvino denarja, v Dobrovniku goljufijo in pri Mali Nedelji poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Gornjih Petrovcev.