Preteklih 24

Pretekli torek so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih sta se dve kolesarki lahko telesno poškodovali, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dva požara, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino sadik okrasnega grmičevja, tatvino delov s kmetijskega traktorja, tatvino moškega kolesa Treking, Speed Cross 5X, črno zelene barve, poškodovanje ročke za točenje goriva, kaznivo dejanje Goljufije, kaznivo dejanje Zatajitve in kaznivo dejanje Nasilja v družini. Nasilnežu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja staršem, bratu in babici.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Martjancih je prišlo do požara na osebnem avtomobilu s katerim se je pred tem lastnik pripeljal domov. Požar je pogasil lastnik vozila sam. Na vozilu je nastalo za okoli 2.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.