Preteklih 24

Pretekli torek so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, nesrečo pri delu, požar, pogin čebel, ugriz psa, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje stekla na vratih, tatvino delov s traktorja, tatvino odpadnega olja, tatvino mobilnega telefona in zasegli bankovec za 20 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Na območju mejnega prehoda Petišovci je prišlo do požara na hladilni napravi tovornega vozila. Požar so pogasili policisti z ročnimi gasilnimi aparati. Nastalo je za 1.000 EVR škode.

V podjetju v Odrancih se je pri prelaganju lepljenih plošč porezal eden izmed delavcev. Na kraju so ga oskrbeli delavci nujne medicinske pomoči in ga nato odpeljali v bolnišnico na šivanje.

V Orehovskem vrhu je prišlo do pogina štirinajst čebeljih družin. Na kraju so bile pristojne službe, katerih uslužbenci so odvzeli vzorce, da ugotovijo vzrok pogina čebel.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP M. Sobota.