Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, dve povoženji divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V prometni nesreči na pomurski avtocesti je voznica osebnega avtomobila trčila v tovorno vozilo in utrpela lahko telesno poškodbo. V Mačkovcih pa je bil voznik osebnega avtomobila, ki se je prevrnil na vozišču prav tako lahko telesno poškodovan.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavana tatvina na pokopališču in tatvina v trgovini. Na območju Ljutomera je bila obravnavana tatvina denarja in grožnja. Na območju Lendave pa je bilo obravnavano nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajala je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevnja.

Med Mostjem in Dolgo vasjo obravnavan požar v naravnem okolju, kjer je gorela suha trava in podrast.

Javni red in mir je bil kršen štikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.