Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo. Obravnavali smo štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo v Murski Soboti in Moravskih Toplicah obravnavali tatvino lesa iz gozda. V Lendavi je bila obravnavana tatvina denarnice, v Murski Soboti poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Zaradi storitve hujših prometnih prekrškov so lendavski policisti dvema kršiteljema zasegli osebna avtomobila. Zaradi odklona preizkusa alkoholiziranosti je bil pridržan kolesar.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Voznike obveščamo, da bo zaradi del, danes med 07.00 in 16.00 uro, popolna zapora ceste med Gederovci in državno mejo z Republiko Avstrijo, med 07.00 in 19.00 uro pa popolna zapora ceste med Veržejem in Križevci pri Ljutomeru. Obvozi so urejeni po vzporednih cestah.