Preteklih 24

V  preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, eno kaznivo dejanje, sedem kršitev javnega reda in miru, požar ter šest primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe. V Ljutomeru je med izvenzakonskima partnerjema prišlo najprej do besednega spora. Med besednim sporom, pa je partner udaril partnerico ter jo lahko telesno poškodoval. Zoper moškega bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Bodislavcih je prišlo do požara na ekološkem otoku za zbiranje komunalnih odpadkov. Ugotovljeno je bilo, da je najprej zagorelo v kontejnerju za zbiranje papirja, nato pa se je požar razširil še na kontejner za zbiranje stekla. Požar so dokončno pogasili gasilci iz Male Nedelje. Pri tem je na kontejnerjih nastalo za okoli 2.500 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.