Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in nesreča pri delu.

S področja kriminalitete je bil v Ljutomeru obravnavan poskus vloma v stanovanjsko hišo. V Motvarjevcih je neznani storilec odtujil dva panja s čebelami in lastnika oškodoval za 400 EUR. V Murski soboti je neznanec izvršil tatvino ženskega kolesa.

V Bratoncih je bila obravnavana nesreča pri delu. V mizarski delavnici si je delavec na rezkarju poškodoval prste leve roke. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom ugotovljeno, da je tuja krivda izključena.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Včeraj, ob 13.03 uri, se je v prometni nesreči v Rakičanu, občina Murska Sobota, poškodovana peška. Oskrbeli so jo reševalci PHE Murska Sobota in odpeljali na nadaljnje zdravljenje v SB Murska Sobota.

peska1

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Ljutomer in Lendava.