Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, dva manjša požara, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Ob 15.05 uri je neznani voznik osebnega avtomobila črne barve, na Ulici Mikloša Kuzmiča v Murski Soboti, trčil v peško, ki je po prehodu za pešce pravilno prečkala vozišče. Voznik je po trčenju ustavil in peški ponudil pomoč, katero pa je odklonila. Peška je zaradi bolečin kasneje iskala zdravniško pomoč v soboški bolnišnici, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela lahke telesne poškodbe. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče voznika osebnega avtomobila naprošamo, da se oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko 113. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete so na območju Lendave obravnavali tatvino drv, tatvino dokumentov in poškodovanje tuje stvari. V Murski Soboti obravnavana zloraba bančne kartice, na avtocesti pa tujec, ki je uporabljal ponarejen dokument o tehnični brezhibnosti vozila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Gornja Radgona.