Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bila na bencinskem servisu v Pincah obravnavana tatvina goriva. V Turnišču je neznanec izvršil tatvino granitnih plošč. Soboški policisti so obravnavali goljufijo in kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja na škodo sodnega izvršitelja.

Ob 07.27 smo bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v naselju Kobilje. Z ogledom ugotovljeno, da je do požara prišlo v dnevni sobi ob peči na trda goriva. V hiši, katera je bila polna dima je bil najden mrtev lastnik 51-letni moški. Po prvih ugotovitvah gre za zadušitev. Odrejena je bila sanitarna obdukcija.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 5-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.