Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, tri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, nesrečo pri delu, eno kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru, en primer povoženja divjadi, ter kršitelju zasegli vozilo.

Na področju kriminalitete smo v Bodoncih obravnavali tatvino drv, v Mali Nedelji tatvino motorne žage, v Beltincih poškodovanje stekla na vhodnih vratih stanovanjske hiše in v Murski Soboti dve goljufiji.

Dne 9.10.2016 ob 13.45 uri se je v Beltincih zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik motornega kolesa in voznica osebnega avtomobila. “Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo voznika rdečega motornega kolesa, kateri se je ustavil in pomagal poškodovanemu motoristu ter vse morebitne priče prometne nesreče, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na tel. številko policije 113.”

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je vbil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju Gornjih Petrovcev.

Danes med 08.00 in 14.00 uro bodo policisti PU Murska Sobota izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje na in v okolici strelišča v tem času nevarno.