Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in sedem kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila na počivališču bencinskega servisa v Grabonošu obravnavana tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino moške denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti.

Javni red je bil kršen 7-krat na javnih krajih. V Murski Soboti sta bila pridržana dva kršitelja, katera se ob intervenciji policistov nista hotela pomiriti.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali danes čez dan na pomurski avtocesti.

 • novinar

  Vodstvo studia madžarskih programov RTV Slovenija bi se malce lahko zamislilo nad sabo in svojo pristranskostjo, ko gre za Balažekovo županovanje in kampanjo. In to ni prvič, da se mu vodstvo studia prilizuje. Lahko se izgovarjajo na kaj hočejo, ampak da toliko pameti nimajo, da se take zadeve ne pripravljajo v času volitev, to si ne bi mislil. Torej, ali so slabi v računanju, ali pa to delajo načrtno. Lahko si mislimo.

 • žižek

  Ko vidim vso to “smetano” na kupu, se mi samo lahko smeji. Vsi skupaj, razen g. Magdiča (ki je prej delal kot prodajnik v Termah Lendava) niso v Lendavo pripeljali turistov kot ima hotel Lipa ležišč in oni potem razpravljajo o turizmu, kdo ima tu koga za bedaka… Povprašajte raje ljudi, ki že desetletje, vsako leto znova pripeljejo na stotine turistov v naše kraje…

 • Turist

  He he. Koncut bi zgradil že 2 hotela.

 • Turist

  20 let na napisu kamp niso zamenjali žarnic, tako da turisti ne bi slučajno vedeli kje je kamp.

 • Turist

  Pa upam, da niso Madarovo vino Lendavčan točili, ker potem dolgo ne bo nikogar tu, kaj šele, da bi upal pizkusit kako drugo lendavsko vino.

 • Turist

  In kdaj se bo teh 878.000 evrov povrnilo ? Nikoli.