Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo v Murski Soboti obravnavali tatvino mobilnega telefona in tatvino v trgovini, v Nemčavcih je bila obravnavana poškodba vozila, v Košarovcih obravnavano kaznivo dejanje kršitev nedotakljivosti stanovanja, v Gornji Radgoni pa tatvina denarnice in denarja.

Na področju prometne varnosti je bilo obravnavanih pet prometnih nesreč z materialno škodo in ena prometna nesreča s telesnimi poškodbami.

Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je prišlo okrog 22.00 ure izven naselja Radomerje, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal z vozišča. Voznik in sopotnik sta se v nesreči telesno poškodovala.

Ljutomerski policisti so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali voznika osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju Murske Sobote.

 • Kuža

  V Lendavi pa niti v park ne smeš s psom. Vzamite si zgled po MS.

 • wlja

  Gospod bodoči župan!Nekaj bi trebalo nardit za naše pse ali?ni interesa?

  • tako je

   Ja, tam imaš lepe njivske/gozdne poti, gorice itd. Če se lastniku ne da s psom ukvarjat tudi park ne bi nič pomagal.

   • Kuža

    Tako je > lastnik se s psom ukvarja in zato sprešuje zakaj v Lendavi to področje ni urejeno kot v drugih mestih. Ni vrečk in košev za iztrebke. Najlažje je postaviti tablo za prepoved in problem je rešen.