Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, deset kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar, povoženje divjadi in zasegli dve vozili.

V obravnavanih prometnih nesrečah so se v dveh trije udeleženci telesno poškodovali v ostalih treh je nastala le materialna škoda. V Noršincih je voznik osebnega avtomobila trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Voznica slednjega je utrpela lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 6000 EVR. V Krajni pa je voznik tovornega vozila zapeljal z vozišča trčil v ograjo in zatem še v drevo. Voznik in sopotnik sta bila lahko telesno poškodovana.

S področja kriminalitete v Pincah obravnavana tatvina goriva, v Brezovcih tatvina ženskega kolesa, v Večeslavcih pa tatvina poljščin. Na območju Ljutomera obravnavana grožnja na območju Murske Sobote pa pet vlomov v počitniške objekte.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

V Ocinju obravnavan požar na osebnem avtomobilu. Požar so pogasili gasilci. Vzrok in ostale okoliščine policisti še ugotavljajo.

Na območju Ljutomera  in Gornjih Petrovec sta bila dvema kršiteljema zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženi vozili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota.