Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, dve prometni nesreči z materialno škodo, tri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo v Iljaševcih obravnavali vlom v gostinski lokal, v Svetem Juriju ob Ščavnici vlom v bencinski servis, poškodovanje tuje stvari v Radencih, tatvino goriva v Murski Soboti in Grabonošu, drzno tatvino v Dragotincih in preprečitev uradnega dejanja v Gornji Radgoni.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju.  Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Gornji Radgoni je bil tujemu državljanu zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

  • mm

    Vsak naj počisti pred svojim pragom.

  • Guest

    Metanje zogice kdo je kradel , kdo ni. Kdo je pokradel vec pa kdo manj. Igra za ljudi pa za njihove oci – da je nekaj na sceni , nekaj se dogaja a dejansko drzava ko se ti drkajo med sabo v glavo tone v totalen propad. Direktorja ekoparka pa itak odstavit pa postavit na sramotilni steber pa daj si duska narod z gnilo zelenjavo. Nic ni lepsega kot javno ponizanje.