Preteklih 24

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in miru, požar,  tri povoženja divjadi in pridržali enega kršitelja.

V obravnavnih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan, v ostalih dveh je nastala le materialna škoda. V Boračevi je voznica osebnega avtomobila trčila v kolesarja. Utrpel je lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete na območju PP Gornji Petrovci  obravnavana tatvina vrtne kosilnice in nasilje v družini. V Veržeju je neznanec odtujil električno rolko vredno 280 EVR. V  Murski soboti obravnavana  poškodba parkiranega osebnega avtomobila.

Ob 02.33 smo bili obveščeni o požaru v Srednji Bistrici. Gorelo je gospodarsko poslopje ob stanovanjski hiši. Požar so pogasili okoliški gasilci. Vzrok požara in ostale okoliščine policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in  šestkrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.