Preteklih 24

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, osem prometnih nesreč, trinajst kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih in eno povoženje divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah se je v treh nesrečah šest udeležencev telesno poškodovalo, v ostalih petih je nastala le materialna škoda. Na Pertoči se je v trčenju osebnih avtomobilov ena sopotnica lahko telesno poškodovala. V trčenju osebnih avtomobilov med Puconci in Gorico so bili štirje udeleženci lahko telesno poškodovani. V Šalamencih pa je kolesar trčil v osebni avtomobil in se prav tako lahko telesno poškodoval.

S področja kriminalitete v Vučji Gomili obravnavana tatvina mopeda, v Lendavi obravnavano poškodovanje ulične razstvetljave, v Moravskih Toplicah tatvina potovalnega kovčka, v Sodišincih poškodovanje poljskega posevka, v Gornji Radgoni tatvina v trgovini in v Melincih tatvina kolesa. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji nevarne vožnje v cestnem prometu.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in osemkrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov  pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.