Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. Vse so se končale s telesnimi poškodbami. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in šest kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete sta bila v Nemčavcih in v Renkovcih obravnavana vloma v stanovanjski hiši. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje osebnega avtomobila. Na prireditvi v Rakičanu je bila obravnavana ženska zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnih krajih. Pridržana sta bila dva kršitelja, katera sta na javni prireditvi razgrajala in se kljub intervenciji policistov nista hotela pomiriti.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen moped.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče v naselju Tropovci pozivamo voznika osebnega avtomobila znamke Renault 19, zelene barve, da pokliče 113 ali se oglasi na najbližji policijski postaji.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.